Zapamtite ovaj datum! ZH-Zola organizuje radionicu za djecu - ZH ZOLA
gradnja,plocice,pločice,sanitarija,grijanje,vodomaterijal,elektromaterija,peći,peci,elektromaterijal,rasvijeta,domačinstvo,dormeo,led rasvjeta,led,baucentar,bau,zivinice,živinice,vrt,rostilj,struja,voda,bijelatehnika,miele,gorenje,bosh,samsung,akcija,
571
post-template-default,single,single-post,postid-571,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,columns-4,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Zapamtite ovaj datum! ZH-Zola organizuje radionicu za djecu

Zapamtite ovaj datum! ZH-Zola organizuje radionicu za djecu

U prostorijama prodajnog centra “ZH-Zola” u Živinicama, 30. septembra (subota) od 11 do 13 sati, bit će upriličena radionica za djecu o energetskoj efikasnosti. Najmlađi gosti će pored edukativnog programa, a sve kroz pjesmu, ples i crtanje, biti nagrađeni i vrijedim poklonima.

Cilj ove radionice jeste da se najmlađi gosti, ali i njihovi roditelji, upoznaju za prednostima energetskog sistema, njegove efikasnosti ali i neefikasnosti električne energije.

Pojam energetska efikasnost se najčešće susreće u dva moguća značenja, od kojih se jedno odnosi na uređaje, a drugo na mjere i ponašanja. Pod energetski efikasnim uređajem smatra se onaj koji ima veliki stepen korisnog dejstva, tj. male gubitke prilikom transformacije jednog vida energije u drugi. Na primjer, „obična“ sijalica veliki dio električne energije pretvara u toplotnu energiju, a samo mali u korisnu svjetlosnu energiju, i u tom smislu ona (sijalica) predstavlja energetski neefikasan uređaj.

Organizacija za djecu i mlade “Osmijeh za osmijeh” bit će zaduženi za animaciju mališana.

Odvojite vrijeme i dođite sa svojim mališanima u “ZH-Zolu”, 30. septembra od 11 do 13 sati, da učimo, da se igramo i da se nagrađujemo.