U ZH-ZOLI VELIKI SHOPPING DAY: Popusti i do 40% u subotu 15. aprila

ZH-Zola doo iz Živinica u subotu 15. aprila 2017 godine organizuje Proljetni Shopping Day. Radi se o već prepoznatljivom događaju, kojeg zajedno sa svojim dobavljačima priruđuje u proljeće.

 

To je dan posebne kupovine u kojem će kupci u Prodajnom centru ZH-Zola u Živinicama moći po dosta povoljnim uslovima kupiti robu iz širokog prodajnog asortimana ove kompanije. Spomenućemo da će taj dan svih 25.000 aritkala biti na akciji, a izdvojili bi sljedeće grupe roba:

Bijela tehnika, elektro-materijal, rasvjeta, keramičke pločice i oprema za kupatila će imati popust od 20 %, kao i kompletan asortiman domaćinstva (posuđe, posteljine…). Crijep, fasade i vodomaterijal će naši kupci moći kupiti sa popustom od 10 %, kao i Premium pelet.

Istakli bi i kotlove i kamine na pelet, renomiranog domaćeg proizvođača Kovan, koje će kupci moći kupiti sa 5 % popusta i besplatnom tonom Premium peleta kao poklonom.

S obzirom da se u asortimanu ZH –Zola doo nalazi više od 25.000 artikala, kupci će putem Facebook stranice ove renomirane firme biti obaviješteni o svim pogodnostima koje su priredili za subotu 15. aprila 2017 godine.

Napomenućemo da će prodajni centar ZH-Zola u subotu biti otvoren od 7 do 19 sati i da se isti nalazi u Živinicama u I ulici br. 11.